
مسئول بسیج رسانه مازندران از برگزاری دومین جشنواره رسانهای ابوذر در استان خبر داد و گفت: شناسایی خبرنگاران انقلاب و تولید محتوا برای حفظ دستاوردها از جمله اهداف است. به گزارش مهر، عبدالمهدی حق شناس در نشست رونمایی از پوستر دومین جشنواره رسانهای ابوذر استان مازندران در ساری با اظهار اینکه هدف از برگزاری جشنواره، […]
مسئول بسیج رسانه مازندران از برگزاری دومین جشنواره رسانهای ابوذر در استان خبر داد و گفت: شناسایی خبرنگاران انقلاب و تولید محتوا برای حفظ دستاوردها از جمله اهداف است.
به گزارش مهر، عبدالمهدی حق شناس در نشست رونمایی از پوستر دومین جشنواره رسانهای ابوذر استان مازندران در ساری با اظهار اینکه هدف از برگزاری جشنواره، ملاک برای سنجش و توانایی خبرنگاران انقلابی و تولید محتوای انقلابی برای حفظ دستاوردها ذکر کرد و گفت: اولین دوره جشنواره سال گذشته برگزار شده است.
وی با اظهار اینکه جشنواره دیگری با عنوان سردار صلح با موضوع صلح جهانی در بخش تیتر و خبر برگزار میشود، ادامه داد: به برترینهای جشنواره تندیس و لوح تقدیر و جایزه ارائه و داوری جشنواره طی دو مرحله انجام خواهد شد.
وی همچنین با اظهار اینکه از رسانه برتر نیز در این جشنواره تقدیر میشود، به اقدامات بسیج رسانه در هفته دفاع مقدس اشاره و اضافه کرد: غبارروبی گلزار شهدا، تجلیل از خانوادههای معظم شهدا، تجلیل از خبرنگاران ایثارگر از جمله اقدامات بوده است.
حق شناس درباره کمک مومنانه بسیج رسانه گفت: ۶۱۴ بسته معیشتی بین ۲۱۴ خبرنگار در استان توزیع شده است، همچنین توزیع ۵۰۰ بسته غذای گرم و۴۹۵ بسته سلامت نیز تحویل شده است.
هادی قنبری دبیر جشنواره ابوذر نیز با اظهار اینکه در سال جاری برای ارتقای کیفیت جشنواره محدودیتهای اعمال شده است، افزود: قالبهای جشنواره را محدود کردیم و نگاه تخصصیتر به جشنواره داشتهایم.
وی مهلت ارسال آثار به جشنواره رسانهای ابوذر را تا ۳۰ آبان ماه ذکر کرد و گفت: تاریخ نشر آثار باید از اول بهمن ماه ۹۸ تا ۲۵ آبان ماه ۹۹ باشد و آثار باید حتماً باید نشر داده شود و در هر خبرنگار میتواند در هر بخش جشنواره پنج اثر ارسال کند.
قنبری، جهش تولید، اقتصاد مقاومتی، کمک مومنانه، بصیرت و دشمن شناسی، مبارزه با تروریسم، مبارزه با آسیبهای اجتماعی، مسائل صنفی خبرنگاران، کرونا، کمک مومنانه، مدافعان سلامت، مسئول اجتماعی، دستاوردهای انقلاب، ایثار و شهادت، بسیج و حوزه اقدام، بصیرت و امیدآفرینی، مقاومت و مکتب سلیمانی و حقوق شهروندی از جمله موضوعات جشنواره است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
دستت افتاد، اما تا آسمونا پر کشیدی
صبح جمعه، بعد عمری به آرزوت رسیدی
تموم تاب و تب تو، دعای روی لب تو
دیدن روی حسین بود، ذکر روز و شب تو
تو بودی عمری مشکی پوشِ حسین
این شبا هستی توو آغوش حسین
«ادامه داره بعد از تو این مسیر
امیری حسینٌ و نعم الامیر»
حیفه امسال، توی روضه نیستی بین ما دیگه
عاشق بودی، تن سوختت راز عشقت رو میگه
لحظه پر زدن تو، روضه فاطمیه بود
رفتی آخر مثه مادر، میون آتیش و دود
شلوغه تشییع جسمت اینهمه
ولی شبونه تشییع شد فاطمه
«ادامه داره بعد از تو این مسیر
امیری حسینٌ و نعم الامیر»
دشمن هرگز، نمیتونه عشق ما رو بفهمه
دنیا باید، اثر خون سردارو بفهمه
شهید حق نمیمیره، شیعه تقاصو میگیره،
تا شهادت مسیر ماست، خونی هدر نمیره
رفتی و از خونت طوفان شد به پا
صبح فرج همراه مهدی بیا
«ادامه داره بعد از تو این مسیر
امیری حسینٌ و نعم الامیر»
إرباً إرباً، مِثلَما الأكبرِ رُحتَ شهيداً
مانند علی اکبر، اربا اربا به شهادت رسیدی
مثلَ العباسْ، كفُّكَ قدْ هَوَتْ عنكَ بعيدا
و مانند عباس، دستت از پیکرت دور افتاد
جسمُكَ قد مزَّقوهُ، رأسُك قد قطعوهُ
جسمت را پاره پاره کردند، سرت را از بدن جدا کردند
مثلَ الحسينِ الشهيدِ، لمَّا القومُ رضَّضوه
مانند حسین شهید، وقتی که آن قوم، او را (زیر سم اسبان) له کردند
لكنَّ هذا كانَ لكَ المُنى
این آرزوی تو بود
لكنْ لمْ يُرفَعْ رأسُكَ بالقَنا
اما سرت بر نیزه نرفت
صَرَخْتَ حتى نَفَسِكَ الأخير
تا آخرین نفست فریاد زدی
أميري حسين و نعم الأمير
شاعر: محمدرضا رضایی
نغمه پرداز: اکبر شیخی